máj
30

 

Helyszín: Művészetek Palotája

Időtartam: 16-22h-ig, 3 felvonás, 2x60perces szünet… no comment.

Kritika: Egész jó volt, bár igen puritán díszletet képzeljünk hozzá, ugyanis nem a Fesztivál Színházban volt, hanem a Bartók Béla Hangversenyteremben. Se függöny, se semmi. A történetet most nem írom le, olvassa el szépen mindenki, a neten vagy operák könyvében. Viszont nagyon szívesen vázolom a mai kor nyelvén lefordítva…

 

Első felvonás: Izolde szerencsétlenkedik és meg akar halni, szolgálója kicseréli a mérget bájitalra. Isolde megissza, szerelmes lesz Trisztánba. Az is megissza a cuccot

Második felvonás: Trisztán és Isolde szenvedése, hogy nem lehetnek egymáséi, mert annyira nagyon szerelmesek. Néha jön a király, némi harcot is látni.

Harmadik felvonás: Trisztán megvakul, majd meghal. Mindenki szenved, majd Isolde is utánahal.

 

Tiszteletjegyet kaptam a 8. sorba, így semmibe nem került. Gyémántos úrral néztem, egy volt kolléganőnk párja is játszott benne mint lovag, ő szerezte a jegyeket. Utánanéztem, 16eHUF/fő lett volna a jegy. Ehhez is no comment.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenlila.blog.hu/api/trackback/id/tr272043147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása