aug
5

Szeretetkurva

| Szerző: ememel | 12:47 am

 

"... valójában óriási szeretetéhség van bennük. Éppen ezért, hogy saját vágyaikat kielégítsék, és biztonságban legyenek, bármit, bárkit hajlandóak elfogadni. Vagyis prostituálódnak a szeretetért. Ez a szeretetkurva kategóriája. Ki a szeretetkurva? Aki azért teszi szét a lábát, hogy miután megbaszták, egy kicsit megsimogassák a fejét, tehát cserébe kapjon egy kis szeretetet. Hogy mennyit, az attól függ, mennyit fizetnek érte. Vannak olcsó, középáras és luxuskurvák. Pasikban is."

/Dr. Csernus Imre: A férfi - 27.oldal 5. sor/

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenlila.blog.hu/api/trackback/id/tr841289580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Panka200908 2010.08.21. 22:59:47

A helyzet az, hogy annal intenzivebb szeretetelmenyt semmilyen formaban nem lehet kapni a földi létben, mint amiben az ember lanyanak része van szexualis egyesules kozben. Ennel nagyobb ajandek, beteljesules nem letezik.
Mar az ötlet is nonszensz, hogy ezt valamiÉRT CSERÉBE (???) csinalni. Maga az elmeny a legnagyobb csoda, amiert cserebe barmit, mindent hajlando vagyok odaadni.
Én is szeretetkurva lehetek akkor, de a szeretetelmeny mennyországát maga a szerelmeskedés jelenti, nem az utana valo fejsimogatas.

Panka200908 2010.08.22. 01:16:54

Még valami.
Ha egyszer valakin a szeretetélmény-szoftver fejsimogatasra fut le, akkor a szeretetnyelve a testi érintés (ld. Gary Chapman konyveit); akkor a szeretetélmény teljes test simogatásának hatására egetrengetően fut le, tiszta sor.
Nekem kb. 32-33 eves koromig tudomasom sem volt rola, hogy mast is at lehet élni szextől, mint amit én. Elkepzelni, de még elhinni sem tudom, hogy lehetseges az, hogy valaki nem testenkivuli, önkívületi szeretetelmenyt kap a szextől. Egyszeruen gombnyomasra (fejsimogatasra:)) mukodik!

Panka200908 2010.08.22. 01:24:46

... és szó sincs a cikkben emlitett BÁRKIVEL-ről, epp ellenkezoleg, egesz eletemben talaltam 5 embert, akivel ilyen szerelmi kapcsolatra vágytam.
süti beállítások módosítása