máj
26

Az Élet megy tovább!

| Szerző: ememel | 1:56 am

 

Tegnap este egy sms Tőle: "Szia! Remélem nem zavarok, csak szeretném tudni, hogy vagy. PUSZI". Csak annyit írtam vissza: MSN?

MSN-en végre(!) megbeszéltük illetbe chateltük a dolgainkat. Nem annak indult az egész, hogy kettőnkről beszélgessünk, de csak-csak kihoztuk. Leírtam mi van, leírta ő is, hogy már nem érez, stbstb. Nem, nincs kedvem tovább ragozni ezt az egészet. Szép volt... túl szép! Sírjunk még egyet, utoljára érte, Érte, ezért az egész kapcsolatért.

Lordi - Magistra Nocte

https://www.youtube.com/watch?v=mtQn0lTBJb8

 

Most pedig hallgassuk meg G.Santaolalla - De Usuahia de a la Quiaca egyik csodaszép zenéjét, a Che Guevara - Egy motoros naplója című film egyik betétdalát és gondolkozzunk el azon, hogy milyen jól éreztük magunkat hétvégén Dobogókőn és visszafelé Pilismittudoménhol egy horgásztónál sétálva miközben hamburgert zabáltunk az árnyékban. Vagy, hogy milyen jót randiztunk ma Rákóczi Feri hasonmással az Alléban egy jegeskávé mellett és hogyan beszéltük meg a "nagy project"-et, ami augusztusban esedékes... (a szerk.). Valamint, hogy milyen jól tettük, hogy nem mentünk el egy állásinterjúra, ahol házalós melót ajánlottak volna fel teljesítményarányos fizetéssel és a főnök egy 2 évvel idősebb kis lúzer lett volna tőle 5 évvel fiatalabb barátosnéval, aki mellesleg román... Ja, és akkor még nem említettem a társtulajt, akinek a felesége is valami vezető ott. Köszönöm, nem kérek az ilyenből! (Hm, mire jó az iwiw és az internet)

https://www.youtube.com/watch?v=Zh2GgCFR2dw

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenlila.blog.hu/api/trackback/id/tr872031918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása