ápr
15

 

Csípjetek meg! Komolyan! Amennyire hihetetlen, annyira nagyon jó. Nagy érzelmek, és halál szenvedélyes az egész. Kezdek Beléhabarodni... imádom, kész vagyok Tőle!

Végre beköttetve és leadva a szakdolgozatom. Olyan szépre megcsinálták... fekete borító, aranyozott betűk. Olyan, mintha írtam volna egy könyvet. Jó érzés fogott el, amikor a kezembe tarthattam, ugyanakkor majd' leszakadt a lábam a sok menéstől.

Voltunk moziba, utána még kicsit feljött. Youtube, ölel, puszil, csókol, csendben figyel, néz, beszélget, eszik-iszik, csodálatos szép felsőtest, kacag, kuncog, szakad a röhögéstől, simogat, zenéthallgat, elbúcsúzik, kikísér, fantáziálgat, elmélázik... Teljesen odáig van értem és vice versa.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenlila.blog.hu/api/trackback/id/tr611922468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása